onsdag, februari 07, 2007


Farmor och Farfar har varit på besök. Jag passade på att hoppa i deras säng. Såhär glada blev de efter att jag gjort en trippelsaltomortal med dubbel vinkelvolt visslandes "Waltzing Mathilda".

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallåj charmtrollet! Jag skulle behöve ett expertutlåtande. Det är så att jag blev faster till en liten tjej i måndags och tänkte köpa en leksak/gosesak till henne. Tänkte att du kanske har några bra tips? Vad tycker man om när man är sådär liten egentligen? Jag vet att det var längesedan så jag begär inte att du ska komma ihåg.

Kram på dig!

Vidar & Signe sa...

Grattis! Både faster och moster! Inte illa. Jo leksaker är jag ju rätt bra på. Det jag tyckte bäst om när jag var riktigt pyttig var prasselboken. Lätt att hålla innan man riktigt kan greppa grejer och så låter den. Fina färger också. (Men storyn brukar vara sådär.) Min andra favvogrej var giraffen med skallra i och små sugvänliga horn och prassliga öron som jag fick av tant Chaz. (Finns på H&M! (Giraffen alltså, inte tant Chaz, hon finns i Nigeria.)) Vad du än köper så kom ihåg att inte klippa bort tvättlapparna. De är ALLTID roligast.

Anonym sa...

Det finns en leksak med massor av tvättlappar som kallas Thildekudden. Den brukar vara omåttligt populär. Finns att köpa lite överallt på nätet.

Vad heter den lilla?

Anonym sa...

Tack för alla bra tips! Dagens visdomsord: "Klipp alrdig bort tvättlapparna!"

Den lilla tjejen har inte fått något namn än. Jag återkommer...

Kramar till er alla tre!